GRATIS

Telefonisch contact

Tijdens een telefonisch kennismakingsgesprek van ongeveer 15 minuten heb je de ruimte om vragen te stellen en te voelen of ik iets voor jou mag betekenen. Dit is geheel vrijblijvend.

1 OP 1 SESSIE

120 minuten Sessie


We starten deze sessie altijd met een korte ademhalingsoefening. Eerst even landen en voelen hoe het op dit moment met je gaat, voordat we aandacht geven aan wat er bij je speelt. Na de ademhalingsoefening luister ik naar wat jij met met wilt delen. Hoe gaat het met je, misschien loop je ergens tegenaan. Alles mag er zijn, niets moet en alles is goed. Tijdens alle sessies ontvang je reiki. Dit mag in combinatie met een ontspanningsmassage, maar hoeft niet. Belangrijk om te vermelden, de massages die ik geef zijn zacht. Het gaat om het ervaren van ontspanning en niet om het harde masseren. Alles is erop gebasserd om jouw lichaam en geest rustig te laten worden.

Per Sessie 

€140

MEERDERE SESSIES OP BASIS VAN BEHOEFTE (MINIMAAL 3)

Samen onderzoeken we jouw behoefte


Wanneer je in een fertiliteitstraject zit of gaat starten, kan het zijn dat je het van tijd tot tijd zwaar hebt. Emoties wisselen zich in rap tempo af. Van hoop naar verdriet. Van vertrouwen naar onzekerheid of van blijheid naar ongeloof. Dan is het zo belangrijk om goed voor jezelf te zorgen! Te vertellen wat er in je om gaat en dat is soms fijner met iemand die wat verder bij je vandaan staat en herkent wat je meemaakt. Ik kan naar je luisteren, je ondersteunen waar nodig en wat extra liefdevolle aandacht geven. Om weer te verbinden met je hart. Vertrouwen te krijgen in jezelf en in je lichaam. Pure ontspanning ervaren in je hoofd en lichaam. Zo belangrijk wanneer je jouw grootste wens in vervulling wil laten gaan. Naast een maandelijkse sessie van 2 uur, beschreven zoals hierboven (1 op 1 sessie) sta ik je meer bij. We kunnen tussentijds contact momenten hebben via bijvoorbeeld mail of whatsapp. Ik zal naast je staan wanneer je dat nodig hebt. 

Prijs in Overleg