Begeleiding en Ondersteuning Fertiliteitstraject

Reviews

1 op 1 sessie


“Lieve Cheraldine, ik wil je bedanken voor gister. De heerlijke massage en reiki, maar ook het fijne gesprek en dat je naar mijn verhaal wilde luisteren. Dit heeft me goed gedaan. Er is eea gaan stromen in mijn lijf. En er zijn thuis nog veel tranen gekomen. Ik ben heerlijk om 21.00 naar bed gegaan. Mijn lijf zat te springen om ontspanning”Vrouwencirkel Fertiliteit


“Dankjewel voor de super fijne avond! Voelt echt alsof er iets van me is afgevallen door het er zo met elkaar over te hebben. Zou heel fijn zijn om nog eens bij elkaar te komen”

Vrouwencirkel Fertiliteit


“Bedankt voor de fijne avond. Ik vond het ontzettend fijn en merk dat ik het contact met andere vrouwen hierover heb gemist. Fijn om te weten dat er een vrouwencirkel is als ik daar behoeft aan heb”

Ademcirkel Fertiliteit


“Ik ben nog aan het nagenieten van de ademsessie. Ik vond het een hele mooie sessie met een ontspannen sfeer in een fijne ruimte. Je geeft me een veilig gevoel tijdens het ademen, de korte aanrakingen ervaar ik als prettig en je woorden troostend. Zou het zeker aanraden aan iedereen die in een fertiliteitstraject zit om meer ontspanning op te zoeken en blokkades te laten gaan”

Begeleiding en Ondersteuning Fertiliteitstraject

Studio Calm Fertility

Raadhuisstraat 56a (De Nieuwe Lente)

info@studiocalmfertility.nl

06-54266990

Volg mij op Instagram:

Aangesloten bij