Begeleiding en Ondersteuning Fertiliteitstraject

Cheraldine

Mijn naam is Cheraldine Oudolf. Ik ben getrouwd met Daan, moeder van onze twee meisjes, Tedje en To.

Voordat ik startte met Studio Calm Fertility was ik Office manager bij een internationaal bedrijf. Ondanks mijn superfijne collega’s heb ik vanwege meerdere redenen de keuze gemaakt om daar te stoppen.


Massage

Masseren deed ik al een tijd en in 2019 ben ik gestart met de opleiding Holistisch Therapeut. Hier ben ik in aanraking gekomen met reiki. Waar ik eerst dacht dat reiki niets voor mij was (veel te zweverig) werd ik blij verrast! Wat een rust, kalmte, diepe ontspanning kan reiki teweegbrengen. Juist daarom integreer ik reiki met de massage die ik geef. Ontspanning op een diepere laag.


Ademcoaching

Mijn grootste cadeau is de opleiding ademcoaching geweest.

Doordat ik zelf in aanraking kwam met de verbonden ademhaling voorafgaand aan het overlijden van mijn ouders ben ik zelf de opleiding gaan volgen. Dit omdat ik veel raakvlakken zag met rouw en verlies rondom mijn ouders en mijn opgekropte emoties tijdens ons fertiliteitstraject.

Strand en mijn Lada Niva

Ik hou van de zee, het strand, de lente en de zomer. Het borrelen met vrienden, lekker uiteten en de pijn in mijn buik van het lachen. De knuffels van mijn meiden, ons fijne gezin. Autorijden vind ik heerlijk, vooral in mijn Lada Niva.

Ik ben van tijd tot tijd nog heel verdrietig omdat mijn lieve ouders er niet meer zijn, maar probeer te genieten van het leven. In de Lada kan ik ontspannen. Rijden, muziekje aan en één met mijn gedachtes en gevoelens.


Cricket

Van jongs af aan heb ik cricket gespeeld. Zelfs geschopt tot Jong Oranje en het Nederlands Elftal.

Toernooien in het buitenland gespeeld zoals in Zuid-Afrika, Nieuw-Zeeland, Sri- Lanka, India en meerdere keren in Engelend en Ierland.

Als ik daarop terugkijk en aan terugdenk, krijg ik een lach op mijn gezicht. Het mooie is dat met een deel van mijn oud teamgenoten nu aan hetpadellenben. Kunnen we af en toe nog mooie herinneringen ophalen!


Lees hier hoe Studio Calm Fertility is ontstaan

Begeleiding en Ondersteuning Fertiliteitstraject

Studio Calm Fertility

Raadhuisstraat 56a (De Nieuwe Lente)

info@studiocalmfertility.nl

06-54266990

Volg mij op Instagram:

Aangesloten bij